Ditt kök är ditt Apotek – Om enkla ayurvediska detox kurer

Inbjudan till föreläsning:
http://www.elementsspastockholm.com/foeredrag-elements-spa-ayurveda-.aspx
Vad är det vi får i oss under en livstid. Har du tänkt på att vi äter minst 1 ton fast föda under 1 år. Är du idag 50 år har det passerat 50 ton mat genom dina matsmältningskanaler. Det är 5 stora lastbilar fullastade med mat. Vi skall vara väldigt tacksamma för den otroligt finurliga ”apparat” till kropp vi har fått, som håller och kan hantera dessa enorma mängder föda.
En berättigad fråga som kommer – hur ser våra kanaler, tarmar, blodkärl och vårt lymfsystem ut efter 20, 30, 40 eller 60 år? Har allt passerat som skall passera eller stannar det kvar något? Handen på hjärtat hur ofta städar du din kropp? Hur ofta hjälper du kroppen genom att låta den genomgå en Detox kur? Du får tips under föredraget vad för ”matfäller” du kan undvika i form av skräpmat men du får också tips hur du kan gör några dagliga enkla Detox rutiner.
Vi lever som vi lär Lars Olsson är Lavitra’s grundare och arbetar med stort engagemang för att sprida information om den österländska livsfilosofin och Ayurveda. Med en certifierad utbildning och med nästan 30 års erfarenhet av det ayurvediska hälso-systemet är Lars idag professionell föreläsare och utbildare och anlitas av företag för såväl interna uppdrag som för mässor och andra evenemang.
Läs mer om Ayurveda på http://www.lavitra.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *