Logga in

LAVEDA Hälsa & Skönhet i Österländs Anda är ett familjeföretag som har över 30 års erfarenhet av österländsk livsstil. Laveda´s huvudkontor ligger på natursköna Orust och verksamheten bedrivs i ett EKO-hus designat efter indisk byggnadskonstruktion, så kallad Vaastu och en EKO-certifierad frukt o bärodling. 30 års erfarenhet av hållbart arbete och livstil.

Lars Olsson, ayurveda expert

Lars Olsson, ayurveda hälsorådgivare sedan 1993, arbetar med stort engagemang för att sprida information om den österländska livsfilosofin och Ayurveda. Med en certifierad utbildning och med över 30 års erfarenhet av det ayurvediska hälsosystemet är Lars idag professionell föreläsare och utbildare i Ayurveda. Som utbildad kemi-ingenjör är Lars också väl insatt i hur kemikalier i olika former påverkar hud, hälsa och omgivning. Lars ansvarar för utbildning och produkt- kännedom.
Mobil: 073-9867213

Agneta Olsson,  högskoleutbildning inom kost- &
näringslära och flera års konstutbildning. Arbetat som meditationsinstruktör i 20 år och har personlig erfar- enhet av meditation i 40 år. Agneta’s stora passion, förutom sin konstnärliga verksamhet, driver hon en ekologisk äpple- och bärodling på Orust.

Agneta ansvarar för ekonomi, inköp och logistik.
Mobil: 0704-956285